Varför du behöver ett hänge i sterling silver

Hem smyckesblogg

Varför behöver du ett hänge i sterling silver

Smycken i sterling silver är så eftertraktade på grund av dess stora mångsidighet. Det funkar med allt! Det är därför du bör tänka på att uppgradera din smyckeskollektion med ett hänge i sterling silver.

Sökord (s): sterling silver hänge

Se s hängen

“Smycken är det mest transformativa du kan bära.”

-Modeikon Iris Apfel

Och det är sant! Ett par nya skor kan kännas ganska bra, och en ny handväska är trevligt, men det enklaste sättet att uttrycka din personliga stil är genom fantastiska smycken – och kanske det enklaste sättet att uppgradera din smyckeskollektion är genom att nolla in ett nytt sterling silver hängsmycke.

Fråga:

Har du börjat vårstädningen än? Det känns fantastiskt att slänga upp fönstren till en varm – men inte för varm – bris, byta ut de tunga filtarna mot bomullstyger och skjuta de där stövlarna och tröjorna någonstans utom synhåll.

Men går du igenom alla dina smycken i slutet av vintern? Nej? Tänk på det…

När varmt väder kommer visar även de mest blygsamma bland oss ​​mycket mer av hon själv: våra urringningar faller och våra armar är exponerade för hela världen att se.

Du vet att du' är du vacker som du är, men… vad rockar du? Samma gamla halsband som din partner köpte dig för, vad var det? Din andra årsdag? Och vänta en sekund, är det smutsigt? Det är inte bra.

Snabbfakta

Här är några fakta om silver enligt Facets Gem & Mineral Gallery:

 • Människor har älskat den blanka, vita metallen sedan åtminstone 3100 f.Kr. när egyptiska härskare fick föremål tillverkade av silver som gåvor.
  1. Silver är mycket formbart och kan tillverkas i nästan alla tänkbara former, vilket gör det mycket anpassningsbart.
  2. Det är på grund av denna formbarhet som en legering, vanligtvis koppar, måste läggas till silvret för att stärka den. Sterling silver är 92,5 % silver och 7,5 % legerad metall.
  3. Vermeil, uttalas Ver-May, är silvergalvaniserad med 100 miljondelar av en tum pläterat guld.

     Så en kvinnas smycke, hennes hänge eller armband har en riktigt god chans att vara olik allt som hennes vänner har?

     Precis. Och när du lägger till en sten till den, och inställningen för stenen, blir den ännu mer individualiserad.

     Här är en bra godbit från United States Geographical Survey: “Av alla metaller har rent silver den vitaste färgen, den högsta optiska reflektionsförmågan och den högsta termiska och elektriska ledningsförmågan.”

     Har du någonsin kört bil och blivit tillfälligt förblindad av din silverarmring? Eller insåg du plötsligt att samma silverarmring var extremt varm av att din bils värmare blåste på den? Det är din reflektionsförmåga och värmeledningsförmåga!

     Men tillbaka till listan, sedan på till glädje av sterling silver hängen!

     Konsumenter älskar silversmycken för mycket av anledningar — det är också användbart för mer än bara dess skönhet. Silverinstitutet berättar om tre huvudsakliga sätt att använda det:

     1. Industriella användningar av silver stod för 594,9 miljoner uns silver 2014!
      1. 196 miljoner uns gick till mynt och medaljer.
      2. Och slutligen användes 215 miljoner uns för vår favorit: Smycken.

      Var kommer allt detta silver ifrån? Kommer vi inte ta slut?

      Tja, enligt en Silver Institute-undersökning är min produktion och efterfrågan båda stiger stadigt. Ska du köpa upp alla silversmycken du kan lägga händerna på?

      Ja, självklart, du ska köpa en massa silversmycken. Men gör det inte för att du tror att priserna kommer att skjuta i höjden när som helst snart.

      För all del, innan du investerar – och varje köp av fina smycken är en investering – kan du säkert ta en titt på hur silver har det på världsmarknaden. Idag, i mitten av april, är det uppe!

      Du kanske också gillar vår kollektion av unika halsband med hängen i sterling silver.

      Romerskt glas monterat i silver

      Vår egen forskning tyder på att romerska kvinnor älskade alla typer av hängen. I själva verket ansåg de att hängena var symboliska för deras rikedom och status i samhället.

      Vårt företagsnamn, , hedrar traditionen med mäktiga kvinnor som älskar att framhäva sin egen skönhet med en vackert smycke.

      Som en del av att hedra den traditionen–och också bara för att den är fantastisk– vi monterar en hel del romerskt glas. Det inkluderar hängen i sterling silver med äkta glas från antika romerska artefakter.

      Glaset, som ursprungligen var en del av ett hushållsföremål som ett dricksglas eller en vas, avslöjas vanligtvis på grävplatser i Israel. Oftare än inte är det bara skärvor som återvinns, men då och då är det mesta av en artefakt intakt!

      När du köper en så vet du att du har på dig ett 2000 år gammalt stycke historia. Inte nog med det, stycket har en historia bakom sig–mest troligt historien om en upptagen kvinna precis som du.

      Ädelstenar monterade i silver

      Även om varje kvinna skulle göra klokt i att lägga till lite silvermonterat romerskt glas till hennes smyckeskollektion – speciellt när sommaren närmar sig – andra monteringar är lika förtrollande.

      Bärnsten, till exempel. Bärnsten är ett hårt, honungsfärgat material som skapades av fångade växthartser under årtusenden. Ibland fångas hela insekter eller blommor i bärnsten och gör ett hisnande smycke.

      En av våra kundfavoriter är ett månstenshäng i fantastiskt sterlingsilver.

      Swarovski-kristaller, alltid populära för sin eleganta briljans, är också vackra i silver.

      Kristallerna tillverkas i Österrike sedan 1895 och säljs nu över hela världen.

      Punkten

      Poängen är att du vet hur fantastiskt det känns att slänga ut det som är gammalt och trasigt och inte har tjänat dig på flera år: gamla sandaler som har har precis haft den, skjortan som inte har passat rätt på ett par år, och viktigast av allt, det där trista, fläckade “smycken”.

      Det är okej att “vårenstäda” dina smycken. Du kommer att känna dig lika fräsch och ny som ditt ventilerade hus med ett glänsande sterlingsilverhänge runt halsen – speciellt ett som bara du skulle välja.

      Hängen i sterling silver är ett personligt uttalande.

      Kanske vet du redan detta, men om du inte gör det, så har Jewelry visat och sålt på Costco i över 10 år.

      Vi har sålt över en miljon smycken på dessa utställningar till kärleksfulla makar…men mestadels till kvinnor precis som du.

      Se varje show som en verklig skattjakt. Varför? För vi lägger till nya stycken dagligen och du vet aldrig om du hittar en gammal skatt, ett italienskt mästerverk, slående baltisk bärnsten, en ovanlig nyans av Swarovski-kristall, av vackra Preciosa. Puh! Listan fortsätter! Upptäck skatterna i första hand på en show i din stad.

      Kommer det någon show till en Costco nära dig?

Leave a Reply

Related Posts

 • Praktisk guide för att välja kvalitetssmycken för dig själv

 • Vilka är de bästa typerna av smycken att köpa?

 • 7 söta och fashionabla idéer för parsmycken