Redaktionen: Snart blir vi en fysiskt tidning

I en tid av digitalisering och snabba nyhetsflöden kan det kännas oväntat att en tidning väljer att gå tillbaka till det fysiska formatet. Men för tidningen Wbracelet är detta en välkommen förändring. De har länge drömt om att kunna erbjuda sina läsare en mer taktil och bestående upplevelse, och nu blir drömmen verklighet.

“Vi ser en stor efterfrågan på en fysisk tidning,” säger Emma Persson, chefredaktör för Wbracelet. “Många av våra läsare saknar känslan av att bläddra i en tidning, känna papprets doft och läsa långa artiklar i lugn och ro.”

Wbracelet har valt att samarbeta med Folier.se för att trycka sin nya tidning. Folier.se är en ledande leverantör av tryckta produkter och har lång erfarenhet av att trycka tidningar och tidskrifter.

Den nya fysiska tidningen från Wbracelet kommer att innehålla en blandning av nyheter, reportage, intervjuer och krönikor. Den kommer att distribueras till prenumeranter och säljas i lösnummer.

“Vi tror att vår fysiska tidning kommer att bli ett värdefullt komplement till vår digitala plattform,” säger Emma som tillägger: “Den ger våra läsare möjlighet att ta del av vårt innehåll på ett nytt och engagerande sätt.”

Related Posts

  • Ädelmetallernas elegans i smyckestillverkningens konst

  • De senaste trenderna inom profilkläder

  • 5 kända smycken från filmer