Skapa en naturlig look med fantastiska sten- och skalsmycken

Hem smyckesblogg

Skapa en naturlig look med Fantastiska sten- och skalsmycken

Skapa en naturlig look och personlig stil genom att inkludera kvalitetssmycken gjorda av sten, röd korall, abalone eller pärla i din garderob.

Sökord: naturligt utseende

Vill du förbättra ditt stilspel och lägga till nya smycken till din smyckessamling? Rätt halsband eller armband kan hjälpa dig att göra en outfit färdig och få den perfekta looken.

Sten och skal är naturliga källor för fantastiska smycken. Om du vill ha en naturlig look, då är dessa prisvärda kvalitetsalternativ vad du behöver. Ta en titt nedan för mer om hur du skapar den vackra, tidlösa stilen du letar efter.

Prisvärd lyx

När en naturlig look är ditt mål, är prisvärd lyx en bonus funktion. De vackra stenarna och skalen som används för att göra den här typen av smycken är inte lika dyra som ädelstenar, vilket betyder att de passar in i din budget. Men de levererar också samma sofistikerade stil som du förväntar dig av diamanter och rubiner.

Dina vänner kan också älskar den naturliga looken. En av de största anledningarna till att köpa smycken är som present. Här är några idéer för när du ska köpa smycken i natursten och vem du ska köpa dem till.

Köp naturstenssmycken när en vän börjar uppskatta det naturliga utseendet. Om hon fyller år och hennes senaste stilval är neutrala färger för hennes personliga stil, kan hon vara intresserad av ett naturligt halsband för att fullborda looken.

Nakfärger och naturligt utseende makeup är också mycket populär. Om din vän omfamnar den här stilen är hon en utmärkt kandidat för ett naturligt smycke.

Du behöver inte vänta på ett speciellt tillfälle. Sten- och skalsmycken kan fungera som ett tecken på din vänskap. Visa dina vänner hur mycket de betyder för dig, speciellt under en pandemi när du måste hålla dig ifrån varandra mer än du vill.

Naturliga smycken kan också vara en bra påminnelse om nära och kära. Du kanske väljer din mammas favoritsten i ett halsband för att minnas henne efter hennes bortgång. På samma sätt kan ett armband med dina barns födelsestenar, initialer eller favoritformer påminna dig om dem under hela din arbetsdag.

I andra fall betyder detaljerna i smycket inte alls lika mycket som personen som gav det till dig. Oavsett stycke kommer du alltid att minnas givaren med förkärlek, och de kommer att minnas dig. Välj ett naturligt smycke som en gåva för att stärka en relation med en nära och kära.

Andlig resa

Smycken kan vara en del av en andlig resa. Vissa stenar är kända för sina renande egenskaper, såväl som deras koppling till det gudomliga. Även om de är eleganta pjäser, kan de också vara det enklaste sättet att rena din aura eller bli av med negativ energi.

Här är några andra skäl dina bärnstenssmycken kan ge den andliga tillfredsställelse du har letat efter . Kombinera användningen av naturliga smycken med andra andliga metoder som meditation, yoga eller reiki för maximal effekt.

Välj skal för exklusivitet

Den det äldsta smycket som någonsin hittats

var gjord av skal. Även de tidigaste människorna insåg att smycken gjorda från naturliga källor är lyxiga och dekorativa. Nassarius-skal, blötdjur från paleolitisk ålder, användes som pärlor i Medelhavsregionerna och så långt söderut som Sydafrika.

Idag är exklusiva föremål gjorda av skal en del av ett internationellt fenomen. De flesta av de stora skördningsprojekten för abalone finns i Australien och Nya Zeeland, samt asiatiska länder som Kina och Japan. Vissa typer finns också i Nordamerika, som de röda, rosa och vita varianterna.

Smycken är gjorda av skal från havsdjur. Abalone är havssniglar och de brukade bara vara en annan art. Andra djur åt dem, men ingen skördade dem för deras dekorativa egenskaper förrän på 1800-talet.

Idag , abalone odlas, med forskning från Dr Daniel Morse, en biokemist från University of Santa Barbara. Samtidigt som han var emot odling kan moderna odlare av abalone använda den information han upptäckte för att starta ett etiskt behandlingsprogram och humant odling.

Uppnå det mest naturliga utseendet

Röda korallsmycken är en annan undervattenskälla för naturliga smycken. Använd ett statement för att accentuera en båthalsstil eller rundad krage. Bär ett längre hänge för att komplettera en outfit med en svängig fåll och en kofta för hösten.

Om naturligt är viktigt, se till att du väljer kläder gjorda av naturliga fibrer som ull eller bomull. Dessa alternativ är inte bara mer hållbara och miljövänliga, utan de har ofta bättre kvalitet och känns bra på din hud.

Dessa naturliga tyger, tillsammans med dina röda koraller, framhäver ditt engagemang för miljön, såväl som din kärlek till stil.

Forntida smycken

Naturliga smycken är en av de bästa källorna för kvalitetssmycken. Förutom sten- och skalkällorna ovan, gamla romerska glas har överlägsen kvalitet och distinktion.

Varje bit är gjord av historiska bitar av romerskt glas. Det betyder att den är unik och unik. De små glasfragmenten grävs ut från historiska platser i Israel och används för att göra konstsmyckena i vår butik.

De är över 2000 år gamla och vi kombinerar dem med sterling silver. Sedan är delarna handgjorda för att ge dig unika, naturliga smycken.

Tillbaka till dina rötter

I århundraden har människor varit imponerade av naturen och beslutsamma att ta hand om det. Att omfamna en naturlig look visar din passion för det vilda och majestätiska, och att bära naturliga smycken hjälper dig att lyckas.

Från abalone till röd korall och romerskt glas, dessa uråldriga skönhetskällor möts för den tidlösa skönhet och prisvärda lyx du vill ha.

Din unika, personliga stil behöver några naturliga plagg för att komplettera din garderob. Handla våra kollektioner

i dag!

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts