Praktisk guide för att välja kvalitetssmycken för dig själv

Hem smyckesblogg

En praktisk guide för att välja Kvalitetssmycken för dig själv

Vi har sammanställt en praktisk guide för att välja de bästa smyckena av hög kvalitet för dig själv. Allt från juvelerare till stil, läs mer idag.

Sökord(n) ): kvalitetssmycken

Visste du att den amerikanska smyckesindustrin förväntas nå nästan

58 miljarder USD i intäkter år 2021?

Varje kvinna vill gå in i ett rum och ha alla ögon på dem av alla de rätta anledningarna. Håret, kläderna, men viktigast av allt, smyckena.

“Jag älskar ditt halsband, var fick du det?” är den ultimata komplimangen.

Kvinnor bör ha kvalitetssmycken som förkroppsligar deras modekänsla och varumärke. Det kan ofta vara utmanande att hitta rätt bitar, tills nu.

Fortsätt läsa för att lära dig allt om hur du kan accentuera din garderob med vår praktiska guide för att välja kvalitetssmycken till dig själv.

Skillnaden mellan fina smycken och modesmycken när det kommer till kvalitetssmycken

Det är viktigt att förstå och

upptäck din stil.

Är du modernare eller mer avslappnad? Är din smak mer klassisk och enkel eller tycker du om att tänka utanför ramarna?

De flesta kvinnor tror att det bara finns två kategorier när det kommer till smycken, fina smycken eller modesmycken.

Består ofta av diamanter och guld, fina smycken är för dyra att bära varje dag förutom vigsel-/förlovningsringar. Modesmycken är mer kostnadseffektiva, men de tillverkas billigt och går snabbt ur mode.

En annan kategori av prisvärda kvalitetssmycken är kända som brosmycken.

Vad är brosmycken?

Bronsmycken är en linje med modesmycken gjorda av sterling silver och kommer i guld, platina eller roséguld. Brosmycken använder också halvädelstenar som granat, pärlor, tanzanit, opal och turkos.

Denna typ av smycken gör det möjligt för kvinnor att ha den funktionalitet som vackra kvalitetssmycken som får dem att kännas som en miljon dollar utan att faktiskt betala det. Det kallas uppnåelig lyx.

Från framgångsrika affärskvinnor som vill uppgradera deras distinkta utseende eller yngre kvinnor som strävar efter att förfina sitt framväxande självvarumärke, kvinnor väntar inte längre på att män ska köpa smycken till dem, de tjänar sina egna pengar och köper dem själva.

Brosmyckens varumärken erbjuder ett brett urval av kvalitetssmycken som passar både din stil och din budget.

Så, innan du slösar dina pengar på billiga snabbt- mode eller spendera två månaders hyra på ett flashigt diamanthalsband, kolla in dessa alternativ istället.

Sterling silver

En kedja i sterling silver är tidlös, elegant, hållbar och billig. Det finns mångasätt att styla den på.

Bär den länge. Bär den med ett hänge. Bär flera kedjor tillsammans.

Du kan välja mellan olika tjocklekar och design, som gem eller den populära boxkedjan.

Sterling silver är också ett toppval för hög kvalitet kroppssmycken på grund av dess hypoallergena egenskaper.

Statement Halsband

Om du vill bli djärvare, kommer statement-halsband att hjälpa dig att säga “märk på mig!” och är ett säkert sätt att fånga ögonen på alla i rummet.

Som namnet antyder, ett uttalande halsband

är ett större, tjockare halsband som ofta är gjord av större stensegment som Swarovski-kristall eller mystisk kvarts.

De bör bäras som en fristående del.

Färgade Chunky Coral Halsband

Färgade korallhalsband är ett roligt och moderiktigt sätt att lägga till lite färg till din garderob.

Du kan använda färgad korall för att para ihop med ett ljust mönster för en extra flärd. Eller så kan du bära den med en liten svart klänning för att ge den lite extra djärvhet.

Klä upp din denim eller koordinera ditt korallhalsband med hattar, solglasögon, skor, halsdukar och handväskor. Eller blanda och matcha för roliga färgkombinationer.

Hängsmycke

Du kan inte gå fel med ett smakfullt hänge. Oavsett om det är en enkel initial berlock, hjärta, kors, djur, livets träd, kompass eller annan meningsfull hyllning, är ett hänge det bästa sättet att anpassa ett halsband som är unikt för dig.

Du kan också välja hängen gjorda av cubic zirconia, romerskt glas, bärnsten, abalone skal, Swarovski kristall, och mer.

Ringar

Du behöver inte vara förlovad eller gift för att bära en ring längre. Ringar på egen hand har blivit en oberoende kvinnas bästa val för att visa sin individualitet.

Du är inte begränsad till att bara ha en ring på ett specifikt finger heller. Du kan bära ringar på varje finger om du vill, eller stapla ringar ovanpå varandra.

Från stora cocktailringar till snygga band, ringar i sterling silver och ädelstenar är ett dynamiskt sätt att uppmärksamma dina händer som en förlängning av ditt personliga varumärke.

Vristband

Vristband trodde man var en trend som skulle försvinna, men sanningen är att de är mer populära än någonsin.

De före detta 90-talstjejerna är dagens fullvuxna kvinnor och fotlänkar har gjort en stor comeback, men det betyder inte att de yngre generationerna inte kan komma in på det också.

Vristband är ett elegant och delikat sätt att klä upp ett par klackar eller lägga till lite kul till beskurna capris för en tjejhelg.

Örhängen

Testad och sann. Örhängen har varit en populär modeaccessoar i århundraden.

Båglar, droppar, nitar, dinglar, droppar och andra stilar kan göras av sterling silver och accentueras med pärlor, romerskt glas, månsten och cubic zirconia.

Det är viktigt att storleken, formen och längden på dina örhängen smickrar dina ansiktsdrag.

Armband

En annan långvarig modetrend är armband. Uppklädda eller nedklädda, armband är alltid standard.

Beroende på ditt evenemang, håll dig till ett sofistikerat tunt armband för en formell tillställning är stora manschetter eller flera armringar staplade bättre lämpade för en rolig utekväll.

Var försiktig så att du inte överdriver stora eller flera armband på kontoret eller andra platser där de kan haka, ramla av eller vara för distraherande.

Där kvalitet och lyx möts

är ett distinkt lyxmärke med smycken av designerkvalitet, som sömlöst blandar stil och prisvärdhet.

Som Costcos interna varumärke för brosmycken har redan cementerat sig in i branschen tillsammans med andra varumärken som John Hardy och Kendra Scott.

ns

onlinekatalog har fantastiska och klassiska mönster gjorda hålla. Nyanlända är för närvarande 25 % rabatt med gratis frakt i USA för beställningar över $50. Nya e-postprenumeranter kan få 20 % rabatt på sin första beställning.

Så, om du är redo att förnya dina befintliga smycken eller om du vill stärka ditt personliga varumärke, gå över till nu.

Leave a Reply

Related Posts

  • Värdet av smycken

  • Hitta rätt padelracket

  • Tips för att Bygga och Designa en Skönhetssalong