Lägga till smycken till din italienska samling? Vad ska man köpa!

Hem smyckesblogg

Lägga till smycken till din italienska samling? Vad ska man köpa!

En väl utvald italiensk samling smycken kommer att innehålla halsband , örhängen och armband gjorda av kvalitetsmaterial, exakt utformade för att förvåna.

Sökord: italiensk samling

Letar du efter några klassiska, eleganta smycken att lägga till din samling? Då är romerskt influerade designarbeten ett perfekt komplement, som många lägger till på sin tillbehörslista. Deras intrikata design är ett mångsidigt uttalande du måste ha i din garderob.

För välutvalda halsband, örhängen och armband, kolla in vår Italiensk samling. Nedan har vi de bästa valen från vår Eros Milano-kollektion.

Milano Twist Chain

Detta är en av de mest populära kedjorna i hela samlingen. Den är gjord av detaljerad, fin, vriden metall som sveper sig runt i en design som påminner om en gammal romersk design. Den kommer i en 24″ storlek men är justerbar så att den kan förkortas till 14″.

Kedjan kommer i tre vackra färger för att passa alla tillfällen. Ett klassiskt guld, ett elegant silver eller en strålande ros är alla alternativ. Alla är gjorda av 925 sterling och rodium som tillhör platinafamiljen.

Den innehåller en patenterad justerbar packning, för att hålla kedjan på plats oavsett längd du önskar. En del av vår Eros Milano-kollektion har visats i Vogue, Elle, Cosmo och en rad andra topppublikationer. De finns för närvarande på erbjudande, så du kan till och med köpa hela setet med en stor rabatt.

På grund av dess justerbara karaktär kan kedjan användas för en antal tillfällen. Bär den lång och låg för en avslappnad look, eller dra åt den över en liten svart klänning för en sofistikerad kvällsoutfit.

Sirius 7 Strand italienska pärlhalsband

Även om ovanstående Milano-kedja kan användas för många tillfällen, används Sirius 7-strängen bara till en sak. Att göra ett stort, lyxigt smyckeuttalande. Dess 7 strängar, pärlkedjor är belagda med rodium för ett bländande skimmer. I kombination med diamantslipade sterlingsilverpärlor kommer det att locka uppmärksamhet från alla rätt ställen.

Den översta, minsta tråden börjar på 16″ och dessa ökar i steg tills den sista 24″ kedjan. Verket är helt designat och tillverkat i Italien av våra fina italienska designers och hantverkare.

Sirius ser fantastisk ut med en lågskuren, blommig klänning för en cocktailsessioner sent på eftermiddagen eller lätt lunchdejt. Den kommer också att fungera bra med alla klänningar som använder svart färg och kan enkelt matchas med handväskor, armband och halsband.

Set med diamantslipade kulörhängen och halsband

The Diamond Cut Ball och Örhänge Halsband Set är bästsäljaren i Eros-kollektionen. Dess stiliga utseende gör den till en perfekt present, med en design som säkert kommer att älskas av alla. Den är extremt mångsidig vilket gör den till ett måste för alla garderober.

Skönheten är inkapslad i de diamantslipade droppörhängena, som kan användas för att klä upp för en utekväll eller klä ner för en dag av fashionabel avkoppling. Halsbandet speglar det med en enda diamantslipad kula på en vacker twistkedja i sterling silver. Kulans diameter på båda bitarna är en fin storlek på 1/4″.

Silverkedjan är 16″. Den levereras med en 2″ förlängare, tillsammans med ett hummerlås så att du enkelt kan fästa det. Metallen är 0,925 sterling silver.

Den vackra designen påminner om antik romersk mytologi och är ett kännetecken för kollektionen. Designerna ville hämta inspiration från berättelsen om Eros, som skapade passionsgnistor. syns i det dansande ljuset som fångar silverkulorna

Tre-Color Woven Italian Collection Armband

Om något föremål i kollektionen kapslade in det romerska imperiets stilar, skulle det vara den vackra, intrikata väven av det trefärgade armbandet. Tillverkat i små omgångar, har detta unika föremål säljs snabbt och finns i begränsat utbud. Missa inte detta vackra armband.

Den är gjord av tre vackra, högkvalitativa metaller. Dessa är ett 18k guld, ar ose guld och en .925 sterling silver färdig i rodium. Dessa är vävda i ett armband som har en bredd på 1/2″, vilket skapar ett bländande armband i lager.

Det hela är avslutat med ett hummerlås så att du enkelt kan fästa det. Med ett sådant utbud av färger skulle det passa perfekt till alla kläder som använder gult, mjukt rosa, grått eller block svart och vitt.

Saturn Bead Örhängen i Rhodium och Reste sig

En av de mest fantastiska designerna i kollektionen, Saturn örhängen har en design som blandar konstverk från många forntida medelhavscivilisationer. Influenser kan ses i dem som har kommit från Egypten och Grekland, såväl som Rom. De är skurna för att reflektera ljus från olika vinklar, så att de gnistrar och lyser över även de största rummen.

Gjord av .925 sterling silver, sedan färdiga med rodium och roséguld, de kommer inte att mattas med tiden. De har en efterstängningsmekanism så att de enkelt kan fästas vid dina öron.

Dessa örhängen kommer att bli en succé som gåva. Designen ska älskas av alla, och föremålet är så mångsidigt att det kan användas för kvälls- eller fritidskläder.

Omega halsband

Där många av de halsband i kollektionen väljer delikat överflöd, Omega är ett stort, dominerande uttalande. Den tillför en riktig touch av dramatik och ntik till en outfit, med sin tjocka, vridna kedja. Den finns även i en roséguldversion för en extra snygg pjäs.

Kedjan är 16″ lång med möjlighet att förlänga den med 2″. Hela .925 sterling silverhalsbandet är ytbehandlat med rodium för att förhindra att det smutsar ner, så halsbandet kommer alltid att behålla sin gnistra.

Eros Milano Collection

Om du gillade dessa föremål från Eros Milano Italian Collection, då borde du kolla in våra andra artiklar. Alla föremål är gjorda och designade av hantverkare i flera generationer som använder de finaste metallerna.

Varorna är begränsade i kvantitet för att säkerställa exklusivitet, så köp dina smycken idag för att undvika besvikelse!

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts

  • Praktisk guide för att välja kvalitetssmycken för dig själv

  • Vilka är de bästa typerna av smycken att köpa?

  • 7 söta och fashionabla idéer för parsmycken