Hemligheter för att hitta unika tillbehör som gör ett uttalande

Hem smyckesblogg

Hemligheter för att hitta unika tillbehör som gör ett uttalande

Din personliga stil accentueras med unika tillbehör som inte bara komplimenterar din garderob, de tillkännager din ankomst.

Sökord: unika tillbehör

Hur du klär dig är en integrerad del av hur du sätter dig ut i världen. Dina kläder, ditt hår och din övergripande stil skapar ett visuellt intryck som kan uttrycka din personlighet, värderingar och intressen.

Även den mest generiska outfit som en T-shirt och jeans eller en professionell kostym kan göras till ett tydligt uttryck för din individuella stil med rätt tillbehör. Från en indonesisk armring till en gullig basker, de minsta detaljerna kommer att förbättra din look och ge alla som ser dig en förhandstitt på vad som finns i ditt hjärta.

Här är fem tips om hur du väljer unika tillbehör för att få fram de egenskaper som gör dig annorlunda än alla andra.

1. Uttryck dina passioner

Dina kläder, smycken och frisyr gör ett uttalande, oavsett om du gillar det eller inte. Genom att noga överväga hur du pryder din utsida ger du människor en sann känsla av vad de kan hitta på insidan.

En vegansk skinnjacka uttrycker utan ord ditt engagemang för djurriket. Ett dramatiskt halsband av abalone visar din vördnad för naturen, särskilt havet.

Vissa väljer ett bokstavligt uttryck för sin kärlek, som namnhalsband (med sina barns namn) eller en imponerande förlovningsring. Andra kanske väljer mer subtila uttryck, allt från en fredssymbol till en djurkopia eller en anspelning på ett älskat TV-program eller en bok (du kan hitta många distributörer som säljer ringar, kappor och hängen präglade med “Ringens Herre” eller ” Game of Thrones” referenser).

Genom att välja tillbehör som inte passar in i tydligt definierade kategorier visar du andra att du omfamnar ett sätt att tänkande som är otraditionellt eller lite “utanför boxen”. Detta sätt att telegrafera din attityd kommer att dra likasinnade till dig när de attraheras av din individuella stil av självuttryck.

2. Visa upp dina prioriteringar

Tillbehör är också ett sätt att visa var du väljer att lägga vikt. Du kanske har en speciell förkärlek för din egen familjehistoria och bär din mormors tidlösa smycken som en hyllning till det förflutna och dina förfäder. Du kan välja keltiska eller afrikanska stilar för att hedra dina rötter.

Du kan välja konfliktfria diamanter om du är emot att stödja företag som skadar befolkningar eller miljön.

Om du är engagerad i att stödja lokala hantverkare kan du välja halsdukar gjorda för hand av din favorit vävare .

Om du är i samklang med din andlighet och tror på krafterna hos kristaller och andra metoder i den nya tiden, du kan bära denna övertygelse på ärmen (som det var) genom att välja smycken gjorda med stenar genomsyrade av speciella krafter.

Till exempel tror många att smycken gjorda av bärnsten kan rena auran, anpassa kropp och sinne och öka kreativiteten. Smaragder konnoterar ntisk kärlek, men också minne, tro och klärvoajans.

Naturligtvis gör dina tillbehör inte alltid måste ha ett specifikt budskap. Om du tittar på ett armband eller en hatt och tänker “Det här är jag!”, har du hittat ett perfekt föremål för att uttrycka dig själv. Anledningen till att du dras till det kan vara undermedvetet, eller så spelar det kanske ingen roll!

3. Håll det enkelt

Det kan vara lätt att stapla på tillbehören. Om du älskar en viss chapeau, kanske du vill bära den varje dag! Du kan bestämma dig för att din personlighet föredrar att blanda och matcha ett brett utbud av olika stilar och delar i en outfit.

Generellt sett kan du göra ett mer dramatiskt uttalande ju enklare du håller dina val. Som den där berömda modeikonen Coco Chanel skulle säga, innan du lämnar huset, ta av dig ett tillbehör. Och det här var en kvinna som älskade sina accessoarer!

Om den höga hatten är ditt signaturplagg, fortsätt och bär den varje dag, men det finns ingen måste para ihop den med armband på varje handled och ringar på varje finger. Håll fokus på en ankardel som sammanför hela outfiten.

Bestämma var du vill rita folks uppmärksamhet. Dina nya stövlar? Satsa på en mörk siluett med svarta byxor eller en kjol så att du inte distraherar från dina skor.

Om du vill uppmärksamma din nyligen förbättrade hals- eller bröstområde, välj en iögonfallande kedja eller choker runt halsen för att dra ögonen till din felfria hud och kurvor.

4. En är bättre än många

Medan vissa kanske gillar att samla på sig olika föremål, vanligtvis en outfit drar nytta av ett unikt tillägg eller attribut i motsats till många. Om du har en budget är detta ordspråk ännu mer användbart. Bättre att investera i ett signaturplagg som betyder mycket för dig än att dränka dig i kostymsmycken utan något tydligt uttalande eller kvalitet.

En glittrande brosch kommer att få mer uppmärksamhet om den sticker ut mot en vanlig bakgrund. En fantastisk ring förtjänar att vara den enda prydnaden på din hand: späd inte ut dess effekt genom att bära en mängd andra ringar och armband med den.

5. Var inte rädd för förändring

Du kanske bar den pärlsatsen för tio år. Kanske verkade det lämpligt för ditt jobb, dina vänner och din livsstil.

Men i takt med att våra liv utvecklas , så gör vår smak. Låt dig inte hamna i ett sätt att se ut.

Om du blir kär i en dramatisk smycke som du aldrig skulle ha tänkt på förut, gå med det! Din stil kanske förändras. Som vi sa ovan, även om du inte vet varför du attraheras av ett visst klädesplagg, ger det faktum att du är det betydelse.

Kör på!

Vi är alla mångfacetterade människor. Vi kan inte definieras av en outfit, ett humör eller en enda livshändelse. Ditt mode kan spegla alla de många aspekterna av vem du är.

Unika tillbehör: Visa världen dina speciella egenskaper

Unika tillbehör kan visa upp allt som gör var och en av oss annorlunda än alla andra. Oavsett om du väljer ett speciellt smycke eller drar dig till en mängd olika stilar och val, gör de små detaljerna du lägger till dina kläder dig minnesvärd, annorlunda och speciell. De får dig också att känna dig fantastisk.

För några fler idéer om att välja speciella extra detaljer som kommer att förbättra ditt utseende , kolla in vår blogg.

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts