Halsband för halsringningar: Hur man väljer det perfekta halsbandet för din klänning

Halsband för halsringar: Hur att välja ett halsband för din klänning

När varje klänning har olika halsringning kan det vara svårt att veta vilket halsband man ska para ihop. Ta en titt på den här praktiska guiden för att välja rätt halsband för urringningar och se till att du har gjort rätt val varje gång.

Enligt Bureau of Labor Statistics spenderar den genomsnittliga amerikanska familjen ca. 1 700 USD på kläder per år. Lär dig hur du matchar halsband för urringningar och ser mer moderiktig ut än någonsin.

Den genomsnittliga amerikanska kvinnan äger nästan 30 outfits, alla med olika urringning. Genom att lära dig hur man kopplar ihop halsband med urringningar, fyller du mer kraft i ditt utseende. Du kan också utöva estetikens kraft till din fördel.

Här är vad du behöver veta om att koppla ihop halsband med urringningar:

Halsband för halsringning

När du väljer halsband för urringningar måste du vara medveten om den specifika urringningen. Olika halsband ser bra ut med olika urringningar. Omvänt, vissa halsband kompletterar inte vissa urringningar.

Var uppmärksam på hängsmycken när du bestämmer dig för vilket halsband du ska bära. Hängets form kan göra eller bryta din look. Längden och bredden på halsbandet drar också människors uppmärksamhet till en viss punkt.

Lär dig om olika typer av halsband för halsringningar:

V-hals

V-ringad urringning drar folks uppmärksamhet till ditt bröst eller dekolletage. Ditt halsband bör göra detsamma.

Hänget av ett V-ringat halsband ska vara kantigt och matcha formen av ett V. Ju bredare V, desto större hänge bör du välja.

Att välja ett rundat halsband med V-ringning gör att ditt utseende inte matchar. Med en nedsänkt urringning bör ditt halsbands längd stå i proportion till ditt bröst.

Håll dig borta från halsband som är för långa. De kommer att dra bort uppmärksamheten från din urringning.

Axelbandslös

Chokers passar bäst med axelbandslösa halsringningar. Chokerhalsband drar uppmärksamheten till din hals och bort från magen.

Välj kortare hängen. De kommer att hålla uppmärksamheten på dina urringningar och nyckelben. Kortare hängen kan också accentuera din nacke.

Om om du vill förminska din hals, bär ett prinsesshalsband. Detta kommer att hålla ögonen dras mot dina axlar.

Halterhalsar

Vissa människor säger att det bästa halsbandet för en grimstopp inte är något halsband. Om du tror att detta är sant, välj några örhängen.

Fortfarande inte övertygad? Du har alternativ.

Många grimstoppar har samma effekt av en V-ringning. Det är bäst att välja kortare, smalare hängen med vassa ändar för grimstoppar.

Bär en choker om du vill dra uppmärksamheten bort från bröstet och mot nacken. Längre halsband drar uppmärksamheten ner mot magen.

Fyrkantiga urringningar

Angulära hängen passar bäst med fyrkantiga urringningar. Att välja ett hänge som är bokstavligt talat kvadratiskt kan få din halsringning att se för “inpackad” ut.

Längden på ditt halsband beror på var din halsringning slutar. Om du låter halsbandets längd sträcka sig bortom urringningen kommer du att se missmatchad ut. Det kan också få dig att se kortare ut och dra uppmärksamheten bort från din överkropp.

Att matcha ett kantigt halsband med en fyrkantig halsringning lägger tonvikten på din käklinje. Fortsätt med försiktighet.

Sweheart-halsband

Sweheart-halsband framhäver din nacke, axlar och ibland dekolletage. Ditt halsband bör bidra till denna effekt.

Välj ett halsband med ett bredare hänge för att balansera det öppna utrymmet i din halsringning, men inte för stort. Att välja kurvor och mjuka vinklar istället för stela, hårda vinklar kommer att balansera de skarpa vinklarna på denna halsringning.

Se till att ditt halsband inte är för långt. Chokers och prinsesshalsband kommer att hålla uppmärksamheten på ditt bröst.

Turtlenecks

Chokers är inte ett alternativ för turtlenecks. Period. Ingen kommer ens att se halsbandet under tyget.

Turtlenecks passar bra med medellånga till långa halsband. Operakedjor passar särskilt bra med turtlenecks.

Polokragar dra bort uppmärksamheten från din hals. Välj gärna ett större hänge som ett statement.

Scoop Necklines

Scoop urringningar lämnar mycket öppet utrymme. Målet med ditt halsband bör vara att fylla i det utrymmet. Det finns dock ett rykte i modevärlden att du kan bära ett halsband av vilken längd som helst med scoop urringningar.

Välj halsband med stora pärlor eller hängen. Gå till hängen med mjukare vinklar. Ett enkelt pärlhalsband kan göra underverk för en scooping urringning.

Halsringar med knappar/kragar

Hurringningar lämnar inte mycket utrymme att arbeta med.

Om du har en längre hals, använd en choker. För kortare halsar, välj ett halsband med ett hänge som sitter ovanför den sista öppna knappen.

Halsband med statement pieces fungerar bra med krage skjortor. Prova en som slutar precis under dina axlar.

Asymmetriska halsringar

För asymmetriska urringningar, bär ett halsband med sin egen asymmetri på jobbet.

Du kan välja ett halsband med ett hänge i valfri storlek, men se till att det står i proportion till din halsringning. Halsband med olika formade pärlor bidrar till den asymmetriska looken.

Om du vill spela säkert, bär en choker. Den raka linjen runt din hals kommer att kontrastera din halslinjes asymmetri på ett positivt sätt.

Crew Necklines

Kortare halsband fungerar bra med besättningsringningar. Ett choker- eller prinsesslångt halsband kommer att framhäva din hals.

Halsband i haklappsstil kompletterar också halsringningar.

Välj ett mer böjt hänge för besättningsringningar istället för kantiga. Rundare hängen passar bra till den här böjda halsen.

Andra faktorer

Ditt halsband bör vara lämpligt för tillfället du deltar i. Bär snyggare halsband vid mer formella tillfällen.

tiden på dygnet spelar också roll när du väljer ett halsband. Enkla stilar fungerar bäst under dagtid och mer utarbetade stilar är bäst lämpade för natten. Längden och bredden på din hals påverkar hur bra vissa halsband ser ut på dig. Om du har en lång hals och vill dra uppmärksamheten bort från den, använd en choker.

Om du vill förlänga halsen, bär en V-ringad och ett medellångt halsband med ett glänsande hänge för att dra uppmärksamheten nedåt. Färgen och stilen på din outfit bör också ta hänsyn till ditt val av halsband. Vissa färger passar bra med specifika färger.

Användning endast ett “djärvt” smycke per outfit. Annars kan din outfit se ut mer som en kostym.

Snabbtips: Använd en kedja med justerbar längd

En av de mest innovativa lösningarna som nått smyckesscenen på decennier är kedjorna med justerbar längd tillverkas i Italien.

Med möjligheten att lägga till ett hänge, justera till den EXAKTA längden som önskas för alla halsringningar eller tillfällen är det inte konstigt varför dessa är de hetaste kedjorna i Italien och nu även USA.

Omkring 85 % av världens befolkning hardåligt självförtroende. Matchande halsband för urringningar kan få dig att känna dig mer säker på ditt utseende.

Att utnyttja den dolda kemin mellan dina halsband och halsringningar ger en annan dimension till din look.

Leave a Reply

Related Posts

  • Ädelmetallernas elegans i smyckestillverkningens konst

  • De senaste trenderna inom profilkläder

  • 5 kända smycken från filmer