Fantastiska smycken för professionella kvinnor

Hem smyckesblogg

Fantastiska smycken för professionella kvinnor

Smycketillbehör för arbete bör finnas i linje med din personliga stil; professionella kvinnor kan fortfarande bära vackra plagg som accentuerar deras utseende. Sökord: professionella kvinnor

Gör vill du uppgradera din kontorslook med fantastiska smycken? Letar du efter lämpliga smycken för jobbet? Vill du klä ut dig som en av de fashionabla professionella kvinnorna i media och filmer?

I dag har kvinnor majoriteten av jobben, med kvinnor i

50,4 % av jobben i USA. Det är en bemyndigande vändning av händelser till följd av efterfrågan från bemyndigade kvinnliga konsumenter. Med så många kvinnor i arbetsstyrkan är det bara förnuftigt för dem att försöka uttrycka sig på jobbet också.

Att bära smycken är ett av de bästa sätten för någon att uttrycka sig på jobbet. Nedan har vi en lista över de viktiga smycken som varje arbetande kvinna behöver ha. Fortsätt läsa för att lära dig vad de är och hur du ska bära dem.

1. Håll det stilrent med eleganta ringar

Ringen är ett måste för varje professionell kvinna. Att bära en är det enklaste men mest eleganta sättet att visa upp sin personliga stil. Ringar har också mycket betydelse i olika kulturer, traditioner och övertygelser.

Dessa små smycken gör det också enkelt att bestämma sig för dina arbetssmycken. Eftersom ringar är så mångsidiga behöver du bara en ring som passar din allmänna modestil. Det hjälper förstås att ha ringar som en Swarovski Crystal Knot Ring för speciella tillfällen, så klart.

När du väljer en ring att tillbehöra med till jobbet, skaffa en du vill bära dagligen. Försök att undvika ringar som är för pråliga eller pråliga. Dessa typer av ringar, såväl som de med stora stenar, kan förstöra utseendets formalitet snarare än att förbättra den.

Om du vill ha en färgglad pjäs, överväg vår 2-tons klara och persika Swarovski Crystal Ring. Om du letar efter en enkel men elegant ring, kolla in vår Tungsten Ring med räfflade 18K guldplätering. Om du vill ha något unikt, se vår Grooved Black Tungsten Ring.

2. Bär örhängen för att framhäva ditt ansikte och din look

Förut bar människor örhängen som symboler för kulturell identitet, rang eller civilstånd. Idag kan vem som helst bära vilka örhängen de vill. Ändå kan det tyckas som om du har begränsade val när det gäller örhängen som är lämpliga för jobbet.

Detta är inte sant. Du kan bära grungy smycken och fortfarande se ut som den arbetande kvinnan. Det gäller att hitta rätt örhängen som matchar de många stilarna hos professionella kvinnor.

Eftersom de är så nära ditt ansikte är de ofta de första smycken som folk lägger märke till när de tittar på dig. Således vill du vara säker på att örhängena du bär matchar din frisyr och ansiktsform. Kolla in vår guide om vanliga smyckesmisstag och hur man undviker dem för att lära sig mer.

Du skulle också vilja ha örhängen som matchar en uppsättning outfits snarare än en specifik outfit. På grund av detta är örhängen några av de mest slitna smyckena. Med det sagt vill du vara säker på att örhängena du köper har ett hantverk av hög kvalitet.

3. Professionella kvinnor behöver snygga armband

Du har dina örhängen och dina ringar, och du är i ditt kontorskläder. Om något fortfarande känns saknas i din look är anledningen att det kan vara ett armband. Du behöver inga snygga armband för att fullborda formella och halvformella utseenden.

Om du klär dig för att imponera på kontoret är ett bra sätt att göra det att vara subtil. Försök att bära enkla silver- eller gyllene rep runt handleden. Du kommer att se bra ut utan att få det att verka som om du anstränger dig för hårt.

Du kanske uppskattar att bära ett rodium Lunar Small Bead Armband om du letar efter en segmenterad look. Om du vill ha något enklare, skaffa guld- eller rosaguld Private Collection Rope Armband. Du kan också välja en i trefärgad överlagring om du vill ha en bit som innehåller guld och silver. För något med lite mer personlighet kan något rött och stort ge mer liv åt din look. Tänk på det runda korall Bali bysantinska armbandet. n Glass 5 Charm Armring är ett bra tillägg till din Casual Day-outfit.

4. Uttryck dig med eleganta halsband

Endast 37 % av jobben i USA kan fungera bra som distansjobb. Det betyder att en stor andel av arbetstagarna fortfarande behöver dyka upp på sin arbetsplats för att göra sitt jobb bra. Även om du jobbar hemifrån, vad hindrar dig från att klä ut dig till jobbet?

Idag går människor med i onlinekonferensmöten snarare än i möten ansikte mot ansikte. Om ditt kontor också anammat denna nya stil att hålla möten, oroa dig inte. Du kan fortfarande visa upp dina vackra smycken på kameran.

Halsband är, utan tvekan, de mest framträdande bitarna som kommer att visas på kameran. Det bästa med halsband är att du alltid kan hitta ett som passar din outfit. Till exempel, om du vill ha en klassisk look, kan du bära ett Masami South Sea Shell Pearl Strand Necklace.

Om du vill ha något som visar upp lite av din personlighet, använd ett Swarovski-kristall-födelsestenshalsband. Om du vill ha en subtil guldkedja, prova ett italienskt Moon Cut Bead Necklace.

En annan spännande sak med halsband är att de kommer med många smyckestillbehör. Du behöver inte fortsätta byta ut din favoritkedja om du är bekväm i den. Allt du behöver är en samling hängen som matchar den.

Få ett hänge för alla typer av arbetsdagar. Om du känner dig mystisk, bär ett 2-karats Mystic Quartz Solitaire-hänge på en kedja. Om du vill visa upp din kärlek till sköldpaddor, skaffa ett Abalone och Silver Turtle Pendant.

Se till att kolla in vår kollektion av hängen i sterling silver.

Gör din Kontorsoutfit fantastisk med dessa viktiga smycken

Det är vår guide om de viktigaste smyckena som professionella kvinnor behöver i sin kollektion. Vi hoppas att du lärde dig något modernt och användbart från den här guiden. Känn dig mer självsäker och bekväm att bära fantastiska smycken på jobbet.

Lyckligtvis har du inte du behöver inte vandra långt för att hitta de bästa smyckena. Om du vill lära dig var du kan hitta fantastiska smycken till ditt nästa kontor, titta, se vår

nyanlända här.

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts