En smyckeskonspiration: chockerande fördelar med att sälja direkt

Hem smyckesblogg

En smyckeskonspiration: chockerande Fördelar med att sälja direkt

Smyckens priser är enormt höga; lär dig varför dessa priser är så höga och hur du får ett bättre erbjudande på tidlösa, lyxiga smycken.

Sökord: säljer direkt

Direkt- till konsumentjuvelerare upplever rekordtillväxt. Varför är dessa onlinejuvelerare så populära? Är det här du ska göra ditt nästa smyckeköp?

En juvelerare som säljer direct ger dig många fördelar som konsument. Ta reda på hur du kan uppdatera din smyckeskollektion med prisvärd lyx från ett direkt-till-konsumentmärke.

Lägre priser från direktförsäljning

En stor fördel när du köper från ett varumärke som säljer direkt är priset. Du betalar mindre utan mellanhand. Under 2017 bruttovinstmarginalen för smyckesbutiker var 42,6%. Standardpriset för butiker är dubbelt så mycket som de betalade.

Detaljhandeln måste ta hänsyn till kostnader som hyra och löner för sina säljare. När du köper direkt slipper du att dessa extra kostnader ingår i priset. Du har mer transparens i prissättningen.

Varumärken kan också erbjuda dig exklusiva onlinerabatter och kampanjer.

Få trendiga stilar snabbare

Vissa stilar av smycken är praktiskt taget tidlösa. Du vill också uppdatera din smyckeskollektion med de senaste trenderna. Du kommer att upptäcka dessa utseenden snabbare när du köper direkt.

Nya smycken kan dyka upp på varumärkets webbplats innan du hittar dem i en butik. Vissa varumärken erbjuder till och med sina direktkunder speciella förhandsvisningar eller tidig tillgång.

Bättre urval

Ett märkes webbutik har ofta fler urval än du skulle hitta i en butik. Du kan hitta ett större utbud av smycken med fler tillgängliga storlekar.

Utveckla din personliga stil

Du kan använda en direkt till konsument juvelerare för att utveckla din personliga smyckesstil. I takt med att din smak har utvecklats har du förmodligen provat olika stilar och trender för att se vilka som passar dig bäst. Nu uppgraderar du din samling.

Titta på klädstilarna i din garderob. Du vill ha smycken som kompletterar de kläder du föredrar.

Tänk på de material som lockar dig mest. Valmöjligheterna är nästan obegränsade. Du kan välja mellan guld, silver, diamanter, ädelstenar, glas, snäckskal och mer. Varje del i din samling behöver inte använda samma material. Du vill ha en övergripande look.

Du kan välja en juvelerare som har en look som resonerar med den stil du vill utveckla. Dessutom kan du hitta en juvelerare med en varumärkeshistoria som är övertygande för dig. Att köpa från en juvelerare direkt till konsument ger dig möjligheten att få en mer personlig kontakt med varumärket.

Rättvis handel och hållbara smycken

Att hitta prisvärda rättvisemärkta och hållbara smycken är lättare när du köper smycken online. Fair trade-rörelsen ser till att människor i utvecklingsländer som producerar varor får en rättvis lön för sitt arbete. När du köper rättvis handel vet du att hantverkarna som tillverkade dina smycken fick en rättvis lön.

Rättvisemärkta smycken tillåter inte barnarbetare eller slavarbete. Det hjälper också till att säkerställa en säker och hälsosam arbetsmiljö för hantverkarna.

Hållbarhet är en annan oro när du köper smycken. Du kan hitta hållbara ädelstenar och andra stenar. Vissa juvelerare erbjuder smycken med återvunnet eller “hittat” material, som glas eller trä.

Om du kan hitta rättvisemärkta eller hållbara smycken i en butik, gör märkningen dem ofta oöverkomligt dyra. Försäljningspriset för etiska smycken är mer överkomligt när du köper direkt utan mellanhänder.

Genuint hantverk

Genom att sälja direkt kan varumärket berätta historien om sina smycken. Du kan hitta äkta hantverk. Du kommer att veta om formgivarna och hantverkarna som gjorde varje smycke.

Mycket av de så kallade designersmyckena kommer idag från löpande band i Kina. Vissa artiklar online råder till och med människor som hoppas kunna sälja smycken att använda dessa leverantörer!

Undvik löpande band och hitta en juvelerare direkt till konsumenten med originalitet och hantverk.

Personlig upplevelse

Du kanske undrar över att få en personlig upplevelse från en onlinebutik. Du kan fortfarande få personlig service. Faktum är att du förmodligen föredrar onlineupplevelsen.

När du köper smycken online , kan du titta på bitar på dina egna villkor. Du kan jämföra bitar och leta så länge du vill. Du har ingen säljare som pressar dig att köpa något du egentligen inte vill ha.

En juvelerare direkt till konsument kommer att notera de föremål du har köpt eller tittat på för att föreslå andra smycken som du kan vara intresserad av.

Du har resurser tillgängliga för att hjälpa dig göra ett välgrundat köp. Kundrecensioner är en bra informationskälla. Du kan också kontakta varumärket direkt.

Bekvämlighet

När du köper smycken på nätet får du nytta från bekvämligheten av en online shoppingupplevelse. Du kan handla när som helst var du än är. Du slipper besväret med att hitta parkering, trånga butiker och långa köer.

Frakt och returer

Många onlinejuvelerare utformar sina frakt- och returpolicyer för att öka bekvämligheten med din shoppingupplevelse. Du kan ofta dra nytta av gratis frakt på beställningar för ett visst belopp i dollar eller mer. Du har vanligtvis också möjligheten till snabb frakt.

Returpolicyerna varierar, men de flesta juvelerare direkt till konsument ger dig ett tidsfönster för returer oavsett anledning. Du kan köpa med tillförsikt i vetskap om att du kan ändra dig efter att du fått en vara och prova den. Du kommer också att kunna returnera ett smycke om det mot förmodan skulle uppstå ett tillverkarfel eller skada under frakten.

Välja din onlinejuvelerare

Du har ett växande antal juvelerare direkt till konsument att välja mellan. Leta efter ett märke som ger dig prisvärd lyx. Du vill ha kollektioner som hjälper dig att utveckla din personliga stil. Slutligen bör varumärket ha en historia som intresserar dig.

Designer Jewelry ger dig värde genom att sälja direkt. Du får smycken av högre kvalitet än du skulle hitta i de flesta butiker till ett mycket lägre pris. designersmycken är hållbara, och sanna hantverkare gör varje föremål.

Kolla in vårt urval av smycken och börja uppgradera din samling idag.

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts

  • Praktisk guide för att välja kvalitetssmycken för dig själv

  • Vilka är de bästa typerna av smycken att köpa?

  • 7 söta och fashionabla idéer för parsmycken