8 tips för tillbehör med smycken för att accentuera ditt personliga varumärke

Hem smyckesblogg

8 tips för att tillbehöra med Smycken för att framhäva ditt personliga kli

Smycken kan lägga till en extra dimension till ditt personliga varumärke genom att accentuera din stil med vassa bitar, valda så att du ser ut och känner din bäst.

Sökord: personligt varumärke

Rätt smycke kan avsluta din outfit, dra ihop den för att se stilig och polerad ut. Men hur hittar du de rätta smyckena som kommer att framhäva din outfit? Vilka smycken behöver du för att ha en väl avrundad kollektion?

Det är viktigt att bygga en smyckesgarderob för att skapa en stilren look som passar ditt personliga varumärke. Uppgiften behöver inte vara svår; i själva verket kan det vara roligt att hitta rätt smycken, speciellt när du bygger din stil och personliga varumärke.

Använd dessa åtta tips för att hjälpa dig att få tillbehör som de bästa stilikonerna.

1. Ha din budget i åtanke

Innan du ger dig ut på ditt smyckesköpuppdrag är det en bra idé att sätta en budget och hålla sig till den. Tänk på inköpsvärdet och hur ofta du skulle ha pjäsen i åtanke. Du vill inte spendera mycket på smycken som du bara bär en gång.

Om du vill för att spendera, överväg att göra det på uttalande bitar eller smycken du skulle bära till formella evenemang. Ett plagg du ska bära varje dag behöver inte vara dyrt, men priset ska spegla en kvalitet som tål mycket slitage.

Men trendiga smycken eller kostymsmycken bör inte vara huvuddelen av din budget. Det är bättre att fokusera dina pengar på kläder du kan bära hela livet.

2. Lär känna dina metaller

Ett av de bästa sätten att komma igång med att bygga din smyckesgarderob är att veta vilka metaller och material du föredrar att bära. Detta kan hjälpa dig att begränsa de stilar du vill köpa.

Traditionellt kommer smycken i form av guld eller sterling silver.

En regel är att om du har en cool hud, silver är vägen att gå, och om du har varma toner, håll dig till guld. Reglerna är dock avsedda att brytas, så bär den metallfärg du personligen föredrar. Tänk också på roséguld, platina, koppar och mer.

3. Storlek spelar roll

Storlek är en viktig aspekt som ofta förbises. Storleken spelar inte bara roll när det kommer till att passa in i din personliga stil, utan det har också betydelse för din kropp. Så det är viktigt att överväga måtten på dina smycken innan du köper.

Överstora smycken kan överväldiga en liten ram och små detaljer. De som är långa eller har en större ram kan tycka att ömtåliga plagg känns förlorade eller inte sticker ut i din outfit. Du vill att dina smycken ska komplettera dina egenskaper lika mycket som din outfit.

Det betyder inte du kan bära stora smycken med en liten ram eller vice versa. Det betyder bara att du bör vara noga med att ha storleken på dina smycken i åtanke.

4. Välj dina bitar

När du bygger din smyckesgarderob bör du tänka på vilka smycken , i allmänhet kommer du faktiskt bära. Innan du går ut och köper varje pjäs du blir kär i, fundera först på om du kommer att bära dem.

Gillar du örhängen, eller distraherar vikten dig? Skulle du bära armband varje dag, eller skulle de bitarna komma i vägen? Att ställa frågor till dig själv om hur mycket du kommer att få ut av dina smycken kan hjälpa dig att välja de bitar att fokusera på.

Det kan också hjälpa dig att välja stil. Om du gillar örhängen men inte något med vikt vet du att du ska fokusera på nitar och lätta örhängen. Eller om du inte är ett fan av dinglande bitar, long hängande halsband är förmodligen inte din favorit.

5. Välj Minimalism

Ett av de bästa sätten att bygga din smycken garderob är genom att välja enkla, minimalistiska smycken. En tidlös accessoarstil gör att du kan bära din smyckesgarderob i många år framöver. Dessa bitar är vanligtvis minimala och klassiska och håller i flera säsonger.

Enkla bågar och dubbar finns alltid i trend. Ett litet hängehalsband, armband med armband och klockor kommer aldrig att gå ur mode. Diamanter, pärlor, guld och silver är vanliga material som håller säsong efter säsong.

6. Gör ett uttalande

Du behöver alltid några smycken som gör ett uttalande. Statement smycken bör bygga på grunderna du redan har i din samling. Dina uttalanden kan vara allt från djärva ädelstenar för invecklade metalldesigner.

Dessa plagg lägger till ett gäng till din outfit och kan verkligen visa upp din personlighet. Statement smycken kan vara trendiga och ändras för att passa modesäsongen. Roterande statement-bitar gör att din smyckesgarderob känns fräsch och trendig.

7. Inkorporera färg

Det är alltid en bra idé att ha några stycken som har mer färg i sig för att lägga till lite variation till din smyckesgarderob. Har du mer dämpade färger eller ljusa färger? Tänk på färgschemat i din garderob för att inspirera till färgerna som återspeglas i dina smycken.

Ett bra sätt att lägga till färg är med ädelstenar. Ädelstenar erbjuder färg och stil för din smyckesgarderob. Du kan välja eleganta smycken ädelstenar som pärlor och diamanter eller något med mer levande färger som rubiner och safirer.

8. Bekanta dig med trender

Det är alltid bra idé att behålla dig själv uppdaterad med vad som är trendigt i modevärlden, och det gäller smycken också. Håll ögonen på de stora designers landningsbana för att se vilken typ av plagg och stilar som är trendiga.

Du behöver inte älska alla trender eller ens för att köpa just de bitarna. Men du kan hämta inspiration från deras design och integrera dem i din garderob. Leta efter vilka material, färger och stilar som är populära på landningsbanorna och välj de du älskar.

Tillbehör ditt personliga varumärke

En stor del av att etablera ditt personliga varumärke är genom din stil. Dina kläder är naturligtvis viktiga, men det som verkligen avslutar en look är smyckena du bär. Att välja rätt bitar för din smyckesgarderob och dina kläder behöver inte orsaka stress.

Genom att tillämpa dessa åtta tips hjälper dig att lära dig hur du gör tillbehör som ett proffs. Du kommer att ha en smyckesgarderob som du kan lita på att dra bitar ur. Och dina outfits kommer att se mer stilfulla och polerade ut, vilket kommer att stärka ditt personliga varumärke.

Redo att börja bygga din perfekta smyckesgarderob? Kolla upp våra tidlösa italienska plagg som kommer att vara hörnstenen i dina tillbehör.

Leave a Reply

Related Posts