7 söta och fashionabla idéer för parsmycken

Hem smyckesblogg

7 söta och moderiktiga idéer för parsmycken

Det finns inget så bedårande som matchande parsmycken. Om du vill unna dig själv och din partner, här är 7 söta och fashionabla idéer.

Sökord: parsmycken

Dela bedårande parsmycken med en älskad är en trend som för närvarande växer i popularitet. Till och med den engelska kungafamiljen byter matchande smycken med deras älsklingar.

Det finns så många olika sätt att komma in i denna växande tradition. Du kan välja att göra det tyst, med en uppsättning ringar som ser hela ut på egen hand. Eller så kan du gå all out och få smycken som inte ser kompletta ut utan din andra hälft.

Med så många stilar där ute att välja mellan, vi har samlat ett par idéer för att komma igång.

“Two Halves of a Whole” Hängsmycken

Höjdpunkten av parsmycken börjar med dessa speciella typer av hängen. Vanligtvis bärs på en kedja som ett halsband, du kan hitta dessa hängen i många former och stilar. Från pusselbitar till sammanflätade hjärtan, med lite sökning, kommer ni säkert att hitta den speciella stilen som verkligen talar till er båda som ett par.

Det bästa med dessa hängen är att det ena aldrig kommer att bli komplett utan det andra. Den förmedlar verkligen idén om att vara en del av något större, samtidigt som den fortfarande är söt och moderiktig.

Matchande armband

Att skaffa en uppsättning matchande armband är ett enkelt sätt att få en känsla av parsmycken medan de fortfarande är att få hålla den nere låg. Du kan gå till det extrema och skaffa ett armband som gör att din man kan känna sensationerna

av graviditet under din egen termin. Däremot skulle vi föreslå något lite mer elegant för vardagsbruk. Matchande armband kan i så många olika stilar. Det finns metallband som är enkla och några som är smyckade. Det finns förenklade pärlarmband och armband med många berlocker. Lyckligtvis låter armband dig enkelt mixa och matcha med andra typer av smycken utan att oroa dig för att de kommer in vägen. Och du kan få samma ntiska känsla även om den inte är lika framträdande som andra smyckesstilar. att din partner bär exakt samma armband kan vara rätt ntiskt för vissa fashionabla par.

Interlocking Rings

Mycket som alla relationer fungerar dessa ringar bäst som ett par.

De är designade på ett sådant sätt att de är kompletta på egen hand men kan låsa ihop för att göra en ännu bättre bild när de sätts ihop . Vid första anblicken ser ringen helt enkelt ut som vilken ring som helst. Men när den hålls upp bredvid sitt matchande par, får du se att ringen är en del av en helt annan design.

De här typerna av ringar fungerar bäst för dem som vill behålla sina smycken att se oberoende ut vid första anblicken, men som kan satsa på wow-faktorn när de visar upp sig med din älskling.

Lås- och nyckelberlocker

Den här typen av parsmycken kretsar kring idén om en nyckel som passar inuti ett lås. Ganska ntiska och nyckfulla, de behöver inte alltid vara i form av ett bokstavligt lås och nyckel. Du kan hitta dessa berlocker i olika former som hjärtan eller djur. Det spelar på den söta idén om en person är avsedd för endast en person med rätt “nyckel” till sitt hjärta. Ingen annan kommer att göra det. Att bära en synlig uppsättning smycken som visar upp denna idé kan vara väldigt söt och ntisk.

Personliga gravyrer

Det bästa med att få personliga gravyrer är att du kan gravera i stort sett alla slags smycken du vill ha. Det här kan vara en ring eller ett hänge eller till och med ett örhänge om du vill. Dessa gravyrer kan säga vad som helst du vill ha dem också. Tänk på att tänka på storleken på smycket i fråga. En populär gravyridé är att ha ett jubileumsdatum för alltid inbäddat i smyckena. Se till att kolla in vår samling av jubileumspresenter i sterling silver.

En annan populär idé är att ha gravyren på insidan av ringbandet. På så sätt kan du alltid ha ett hemligt charmigt meddelande med dig, men utan att låta distraktionen av ingraverade ord ta bort ditt övergripande utseende.

Minnemedaljoner

Lås är alltid ett bra val när det gäller till parsmycken. Alla kan minnas en tid när de har sett en medaljong med en bild av någon älskad person inuti. Det är en ljuv gest, att alltid ha en bild av personen du älskar bredvid dig. Varför stanna där? Medaljoner kan användas för att bära runt på alla möjliga olika minnen. Bilder är klassiska, men det finns moderna sätt att använda medaljonger också.

Du kan samla ihop lite sand från en resa ni tagit tillsammans och förvara den inuti för förvaring. Eller så kanske ni kan byta anteckningar med varandra och berätta varför ni bryr er om varandra. Istället för att förvara den sortens kärleksfulla budskap i en låda någonstans, varför inte lägga det på ett ställe där du lätt kan nå det och läsa igen när du vill?

Utbytta halsband

Denna sort of necklace är den sortens parsmycken där man börjar med sitt eget halsband. Sedan byter du dem med varandra, bär deras halsband istället för ditt eget. En populär idé är att ha den andres namn på halsbandets hänge. Att ha namnet på din partner runt halsen kan visa världen att du är deras. En annan idé skulle vara att sätta ett annat värdefullt smycke på en kedja, som till exempel förlovningsringar, och byta ut dem. På så sätt kommer ni att bära en viktig del av varandra samtidigt som ni fortfarande är snygga.

Parsmycken förbinder dig och din älskade på ett helt nytt sätt

Det kanske låter lite knepigt när du hör först om parsmycken. Ändå upptäcker många par att dessa smycken är ett sätt att känna sig kopplade till sin make eller dejtingpartner, särskilt när de måste separeras på grund av arbete eller andra skyldigheter.

Det är trevligt att titta ner och se ett personligt armband runt handleden som omedelbart påminner dig om någon du älskar. Det kan få det att kännas som att de är bredvid dig. Det är ett garanterat sätt att förgylla din dag. Vill du komma igång med att hitta den perfekta uppsättningen smycken? Kontakta oss idag!

Gillar du det här blogginlägget? Glöm inte att fästa den!

Leave a Reply

Related Posts

  • Ädelmetallernas elegans i smyckestillverkningens konst

  • De senaste trenderna inom profilkläder

  • 5 kända smycken från filmer