Klä dig snyggt & rätt när du åker elsparkcyklar – Här är våra bästa tips

När det gäller att köra en elsparkcykel finns det ett korrekt och ett felaktigt sätt att klä sig.

Jag känner till några personer som har fått lida dyrt för att de bar fel sorts kläder under sina första dagar på elsparkcykeln, och jag har själv gjort några dåliga garderobsval.

När det gäller scooterrelaterade kläder bör praktiska överväganden alltid komma i första hand. Mode bör antingen vara en liten eller obefintlig komponent i en persons beslutsprocess. När det gäller att hålla dig säker, hålla din hälsa och ditt välbefinnande i schack och se till att din åktur inte stör din säkerhet spelar dina kläder en viktig roll.

TIPS: förutom rätt typ av kläder måste du också ha en pålitlig elscooter, vi rekommenderar https://elsparkcykel.online för dig som ska köpa en elsparkcykel.

Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur du bäst klär dig när du åker elscooter.

Bär en hjälm hela tiden.

Även om en hjälm inte räknas som kläder måste du bära den hela tiden, utan undantag, även om du inte känner för det.

Att köra en elsparkcykel på ett säkert sätt kräver lämplig klädsel, och att komma så nära den perfekta looken som möjligt är nyckeln. Trots detta kan du komma undan med att ignorera resten av de råd som ges här.

Så länge du inte har något emot hjälmen. Endast en lämplig elsparkcykelhjälm ska bäras när du kör elsparkcykel, och den måste bäras hela tiden.

Det är den första och viktigaste säkerhetsföreskriften för elscootrar. Att bära hjälm är den mest kritiska säkerhetsrekommendationen, men det är inte den enda.

Se till att du har täckande kläder

Långärmade skjortor och långa byxor/byxor är att föredra framför shorts när det är möjligt. Förutom att täcka armbågar och knän bör du också ha ett extra lager kläder på överkroppen för att hålla din kärna varm och skyddad.

Rätt kläder kan skydda dig om du ramlar

Om du faller eller råkar ut för en olycka kan du med extra kläder antingen undvika en skada eller åtminstone minimera dess allvarlighetsgrad. Detta gäller särskilt vid ytliga skador som skrapsår och skärsår, liksom vid allvarligare skador som skador på inre organ. I händelse av ett fall är du mer skyddad om du är klädd i många lager.

Håll dig borta från plagg som kan fastna i hjulen (säckiga byxor, långa klänningar osv.).

Om du ska bära långa byxor eller kjolar, se till att de inte är för långa, men gå inte för långt med längden. Det är också möjligt att dina långärmade skjortor fastnar i reglage eller bromsspakar, eller på annat sätt stör din förmåga att hantera elsparkcykeln. Skjortor och andra kläder för överkroppen som är för stora eller för lösa kan också leda till samma problem.

Related Posts