Kejsarlänk Armband – Allt du Bör Veta!

Kejsarlänk armband är ett intessant smycke. Dess namn är fortfarande okänt men de flesta tecken tyder på en mycket lång och gammal historia. Trots sin ålder ha kejsarlänken klarat tidens prov tack vare sin unika utsmyckade design, och förblir populär även idag.

Även om kejsarlänken är det vanligaste namnet på denna kedja kan den också hittas under ett antal andra namn inklusive King’s chain och Byzantine chain.

Kedjans många namn är förmodligen bevis på dess ålder och utbredda tillverkning. På grund av hur antik och traditionell design ser ut, och dess design framkallar den verkligen en kunglig känsla. En kejsarlänk ger intryck och vibbar av kejsare och kejsarinnor från gamla imperier.

Från början ser uppbyggnaden av kedjan ganska skrämmande ut men egentligen är processen ganska enkel när den är uppdelad. För att skapa denna kedja stängs fyra ringar ihop och ytterligare två läggs till. Ringarna i slutet viks sedan tillbaka och lämnar ett mellanrum för ringarna bredvid att öppna och tillåta ytterligare två ringar runt det vikta paret.

När den sista tillsatsen är stängd kan ytterligare en uppsättning av 4 läggas till och vikas i vägen i motsatt riktning. Med detta är vävningen komplett och den komplicerade mönstret skapas. Slutresultatet är en kedja där varje länk passerar genom 4 andra, varför det också kallas en 4 i 1-kedja.

En sak som vi kan säga om kejsarlänk armband är det verkligen är en tidlös och klassisk design som troligtvis aldrig kommer att gå ur tiden.

Related Posts

  • Casino i Populärkulturen

  • Vad Betyder Ring på Lillfingret? Här är Svaret!

  • Så Förvarar du dina Smycken på Bästa Sätt!