Blanda Guld och Silver Halsband – Hur ska du Tänka?

Debatten om huruvida det är okej att kombinera silver- och guldsmycken har existerat länge. Och svaret på frågan varierar baserat på vem du frågar.

För länge sedan sågs det som otroligt snyggt att bära guld och silver i en look. Nu verkar det som om reglerna kring blandning av guld och silver är mer lösa.

Men hur blandar du silver- och guldsmycken på ett sätt som ser genomtänkt och stilfullt ut? I denna artikel lär vi dig hur du blandar guld och silver halsband på ett snyggt sätt.

Din vigselring bör inte dominera

Bör det faktum att du har en förlovningsring av platina begränsa dig till silverfärgade smycken resten av livet? Absolut inte! Färgen på dina vigselringar borde inte borde övervägas alls. Oavsett vad dina ringar är gjorda av, låt de inte begränsa dig.

En annan sak som vi inte tycker att du borde bli för fanatisk av är att matcha dina dina accessoarer och skor, som dina handväskor eller spännen på ett par stövlar med metallen i dina smycken. Du kan naturligtvis välja att göra det men kom ihåg att det inte är nödvändigt. Dessutom är det väldigt jobbigt att göra det.  Om du har idén att kombinera silversmycken med stövlar som har guldspännen är det bättre med att undvika skor och väskor med för mycket synlig metall.

Hur man blandar silver- och guldsmycken

Det som gör att man blandar guld och silver är att de bitar du kombinerar ser ut som om de hör samman estetiskt.

För att blandningen av dessa metaller ska se snygg ut är det viktigt att kombinationen ser målmedveten ut istället för slumpmässig. Här är några enkla sätt att göra det.

1. Bär smycke med silver och guld i kombination

Ett av de enklaste sätten att blanda metaller i en outfit är att bära ett smycke som kombinerar båda färgerna. Ta till exempel ett halsband som har både guld och silver i sig. Att ha ett smycke som detta är så praktiskt eftersom du kan gå i endera riktningen, eller båda

2. Stapla smycken

Ett annat tips är att stapla eller lägga två metallfärger på ett ställe.

Du kan också göra detta genom att lägga flera halsband i silver och guld. Målet är att kombinera olika metallfärger tillsammans. Till exempel fungerar en outfit som kombinerar guldarmband, silverklocka. samt guldörhängen perfekt in i den övergripande looken.

3.Blanda metaller eller blanda inte metaller – upp till dig

Även om det inte längre finns några bestämda regler för hur man blandar guld- och silversmycken betyder det verkligen inte att du måste kasta ut din övertygelse om att du inte kan kombinera de två. Om du har försökt kombinera guld och silver, bör dessa enkla tips hjälpa dig att göra det på ett sätt som är stilfullt.

Blandning av metaller är den visuella motsvarigheten för blandning av till synes slumpmässiga smaker. Detsamma gäller för metalliska toner; guldens värme och silverens svala kan spela varandra på förvånansvärt tilltalande sätt.

4. En tredje färg

Om du bär ett silverhalsband bör dina örhängen vara silver, och vice versa. Om du vill blanda följer du någon av de två föregående tipsen. Ett tredje sätt att överväga att kombinera metaller är dock att införa en tredje färg i dina smycken som ansluter de två metallfärgerna.

En färg kan fungera som ett ankare som kombinerar matchning av metaller. En garderob som bara lutar mot en metall verkar sträng och utdaterad. När det gäller smycken, kan vissa människor tro att de bara kan bära en metall eller den andra. Dett aär en tro att till exempel du “bara är en guldperson”.

Men faktum är att det är tonen i den aktuella metallen och balansen mellan blandade metaller i en övergripande kombination som är viktigast. Att bära bara guld (eller bara silver) kan vara matchande och snyggt, även om smyckerna inte bara består av en uppsättning.

Så om du tittar in i ditt smyckeskrin och märker ett starkt tema är det dags att blanda den lite. Den goda nyheten: det krävs inte mycket för att se resultat eftersom små ändringar kan göra göra stor skillnad. Eller leta efter enkla örhängen i en ny-för-dig metall att bära med ditt favorit halsband.

Eller köp ett nytt halsband i en kontrasterande metall att bära i lager med en gammal favorit. Denna idé fungerar bäst om du väljer enkla och liknande former, som runda pärlor eller kedjor. Den enklaste vägen? Leta efter smycken som redan är flerfärgade. Ett armband med kopparstänger och silverklipp, till exempel, eliminerar gissningar medan det försäkrar att dina smyckesval ser bra ut.

Related Posts

  • Casino i Populärkulturen

  • Vad Betyder Ring på Lillfingret? Här är Svaret!

  • Så Förvarar du dina Smycken på Bästa Sätt!